17. júna 2016 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

KDH: Oslava alebo protest?

BRATISLAVA 17. júna – KDH dlhodobo pri príležitosti nášho predsedníctva v Rade EÚ pripravovalo symbolickú akciu na Nám. SNP v Bratislave, priamo na deň 1. júla, keď sa staneme predsedajúcou krajinou. Akcia mala byť ladená v pozitívnom duchu ako symbolická oslava toho, čo sa podarilo malému národu v srdci Európy, ktorý pred niekoľkými rokmi málokto poznal a od 1.7. bude predsedať Rade Európskej únii.
Vzhľadom na aktuálne udalosti oznamujeme, že ak do 1.7. nebude R. Kaliňák odvolaný, resp. neodstúpi z funkcie ministra vnútra, tak 1.7. na Nám. SNP zorganizujeme protest na jeho odvolanie. Zároveň vyjadrujeme podporu zhromaždeniam a iným aktivitám, ktoré budú realizované v priebehu budúceho týždňa s rovnakým cieľom.

Stano Župa
Komunikačné oddelenie KDH

es;mt

Odporúčané články