18. januára 2013 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

SMS: Výzva premiérovi na podporu ZOH na Slovensku

BRATISLAVA 18. januára – Jednotné združenie politických strán Strany Moderného Slovenska a Strany občanov Slovenska, ktorá podporuje športovcov, vyzýva premiéra, aby pokračoval v úsilí získať pre Slovensko spolu s Poľskom Zimné olympijské hry v roku 2022. Slovensko má prírodné predpoklady vybudovať vhodné športoviská pre Zimné olympijské hry, skúsenosti s organizovaním medzinárodných športových podujatí a primerane stabilizované hospodárstvo. Ak sú olympijské hry dobre pripravené a dobre manažované, môžu byť pre štát aj ekonomickým prínosom. Jednotné združenie politických strán Strany Moderného Slovenska a Strany občanov Slovenska plne podporuje premiéra Roberta Fica v presadzovaní myšlienky spoluorganizovať ZOH v roku 2022 spolu s Poľskom. Zároveň ponúkame aktívnu pomoc v prípravnej, koncepčnej a realizačnej fáze tohto projektu. Máme dostatok vhodných expertov na profesionálnej úrovni, ktorí môžu byť prínosom tejto myšlienky.
Aj ako malá krajina, by sme sa nemali báť aj veľkých projektov, ktoré zviditeľnia a pomôžu Slovensku.

Milan Urbáni
predseda Strany Moderného Slovenska

es;mt

Deň narcisov už po piatykrát v dm Ste poistený v Union zdravotnej poisťovni? Inšpirujte sa desiatkami tisícok ľudí a ušetrite aj na poistení auta či bývania