19. novembra 2013 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

SMS: Výzva k druhému kolu volieb predsedov samosprávnych krajov,

BANSKÁ BYSTRICA 19. novembra – Republikové predstavenstvo Strany Moderného Slovenska na svojom rokovaní dňa 19.11.2013 v Banskej Bystrici, vyzýva svojich členov a všetkých voličov ako aj sympatizantov, aby v druhom kole volieb predsedov samosprávnych krajov, dali svoj hlas kandidátom p. Maňkovi v Banskobystrickom kraji, p. Mikušovi v Trnavskom kraji a p. Trebuľovi v Košickom kraji.

MUDr. Milan Urbáni, predseda strany
Mgr. Andrej Sliacky, štatutárny zástupca

es;nr

Deň narcisov už po piatykrát v dm Ste poistený v Union zdravotnej poisťovni? Inšpirujte sa desiatkami tisícok ľudí a ušetrite aj na poistení auta či bývania