3. januára 2014 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

SMER-SD: Poslanci podpismi podporili kandidatúru R. Fica

BRATISLAVA 3. januára – Všetkých 83 poslancov Národnej rady SR za stranu SMER- sociálna demokracia vyjadrilo podporu predsedovi strany SMER-SD Robertovi Ficovi pri jeho kandidatúre na post prezidenta SR. Návrh skupiny poslancov na kandidáta Roberta Fica vo funkcii prezidenta SR predložila predsedníčka poslaneckého klubu SMER-SD Jana Laššáková dnes, 3. januára 2014 predsedovi NR SR Pavlovi Paškovi.

es;bl

Odporúčané články

Stanovisko spoločnosti Hornonitrianske bane Prievidza: Zlé rozhodnutie je hazardom s osudmi tisícok obyvateľov hornej Nitry Vyhlásenie spoločnosti k spájaniu s talianskou mafiou

Z kategórie Politické strany