28. mája 2012 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

SMER-SD: Ak sa V. Borík nevzdá funkcie, poslanci navrhnú odvolanie

BRATISLAVA 28. mája – V piatok minulý týždeň sme mali informáciu od Vladislava Boríka, že je pripravený vzdať sa postu vicežupana Nitrianskeho samosprávneho kraja. Ak teraz zmenil názor a nemieni tak urobiť, poslanci strany SMER- sociálna demokracia v nitrianskom mestskom zastupiteľstve podajú návrh na jeho odvolanie.

Monika Počátková
hovorkyňa strany SMER- sociálna demokracia

es;mt

Odporúčané články

Spustená registrácia na odbornú konferenciu iDEME 2018 Jarná ITAPA 2017: Inteligentná doprava, inteligentné mestá, inteligentné obstarávanie, inteligentný eGovernment (?)

Z kategórie Politické strany

Zavrieť