20. augusta 2012 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

SDKÚ-DS: 44. výročie vstupu vojsk Varšavskej zmluvy na územie ČSSR

BRATISLAVA 20. augusta – Predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo sa zajtra, t.j. 21.8.2012 o 9:30 hod. zúčastní spolu s ďalšími predstaviteľmi SDKÚ-DS pripomenutia si 44. výročia vpádu vojsk Varšavskej zmluvy do Československa. Spomienkovú akciu organizuje Konfederácia politických väzňov Slovenska na Šafárikovom námestí v Bratislave. Predseda SDKÚ-DS pri tej to príležitosti vystúpi s krátkym prejavom.

Tlačová služba SDKÚ-DS

bx;mt

Legenda zo špajze: Zlatý klas oslavuje 75 rokov Stanovisko OZ Skutočné obete k nezáujmu prezidentky, predsedu parlamentu a premiéra o spoločnú minútu ticha a vyhlásenie štátneho smútku za vyše 22 000 zosnulých obetí pandémie Covid 19

Z kategórie Politické strany