15. októbra 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

Reakcia predsedu vlády R. Fica na dnešné vyhlásenie OZ PŠaV

BRATISLAVA 15. októbra – Naša snaha vyhovieť oprávneným požiadavkám učiteľov je limitovaná medzinárodnými záväzkami Slovenska konsolidovať a šetriť. Do 26. novembra je dosť času diskutovať o návrhu vlády zvýšiť mzdy učiteľov o 5 percent. Na akej úrovni sa tento dialóg bude viesť, závisí od oboch strán.
Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

es;nr

Odporúčané články

Štúdia IBM: Pre firmy je stále veľkou výzvou ako správne reagovať na incidenty v oblasti kybernetickej bezpečnosti Nebezpečné škvrny: Aké ochorenia môžu naznačovať problémy s kožou

Z kategórie Štátna správa