4. apríla 2012 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

Prvé zasadnutie novej vlády cca o 17:00

BRATISLAVA 4. apríla (SITA) – Prvé zasadnutie novej vlády sa uskutoční dnes 4. apríla 2012 o cca 17.00 hod. (termín upresníme počas dňa) v budove Úradu vlády (pôvodná rokovacia budova určená pre zasadnutia vlády). Ministri sa dnes ujmú svojich funkcií, ale ich tradičné uvádzanie do úradov premiérom za prítomnosti médií sa bude konať postupne až po sviatkoch Veľkej noci.

Erik Tomáš

es;mt

Až 8000 eur prerozdelí Nadačný fond Hartmann žiadateľom o kurz opatrovania Pápeža Františka vozia automobily značky ŠKODA už druhýkrát, teraz sú však aj čisto elektrické

Z kategórie Politické strany