24. januára 2017 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

PELLEGRINI: Podpredseda vlády hodnotil implementáciu eurofondov

BRATISLAVA 24. januára –

Podpredseda vlády dnes na konferencii SOPK hodnotil implementáciu eurofondov. Zdôraznil, že samotné čerpanie eurofondov je už len posledným implementačným krokom, ktorému predchádza vyhlasovanie výziev, prijímanie a posudzovanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok a predkladanie žiadostí o platbu.

Za posledných 7 mesiacov, od júna minulého roka, kedy P. Pellegrini nastúpil do funkcie vicepremiéra, došlo k nárastu čerpania o 569 miliónov EUR, čo je viac ako 300 % nárast čerpania. Z 1,32%-ného čerpania sme sa dostali na úroveň 5 %.

Viac informácií: http://vicepremier.gov.sk/index.php/peter-pellegrini-vystupil-na-konferencii-ocakavany-vyvoj-slovenskej-ekonomiky-2017/.

Komunikačný odbor
Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu

dn

Odporúčané články

ITAPA: Slováci sú spokojní s e-službami, v ďalšej modernizácii sa inšpirujeme u Britov a Fínov PELLEGRINI: Eurofondy: Prispejte k zníženiu byrokracie, vyjadrite sa!

Z kategórie Štátna správa

Zavrieť