20. novembra 2012 PR správyFinancie od PRservis.skSITA Diskusia()

PayPal a FiftyOne poskytnú viac platobných možností klientom

BRATISLAVA 20. novembra – PayPal a FiftyOne Global Ecommerce (www.fiftyone.com), líder v globálnych e­commerce riešeniach, uzavreli partnerstvo, ktoré ponúka podporu pre globálny PayPal online a mobilné platby v 18 menách. Táto integrácia poskytne viac platobných možností medzinárodným klientom, ktorí nakupujú u jedného z viac než 125 amerických obchodníkov na platforme FiftyOne. Na platforme operujú top značky ako Aéropostale, Bloomingdale’s, Macy’s, Neiman Marcus, Overstock, Saks Fifth Avenue, The Children’s Place a Under Armour.

„Našou prioritou je podporiť medzinárodný obchod a trh v Spojených štátoch amerických je medzi zákazníkmi zo strednej a východnej Európy jedným z najpopulárnejších. Nech už od top amerických značiek nakupujete oblečenie, obuv alebo doplnky do domácnosti, PayPal a FiftyOne vám umožnia robiť to bez námahy a zbytočných starostí,“ povedal Damien Perillat, regionálny riaditeľ PayPal pre strednú a východnú Európu.

„PayPal posilňuje svoju prítomnosť v mnohých platobných metódach používaných našimi medzinárodnými zákazníkmi, a smeradi, že môžeme tieto služby sprostredkovať vo viac a viac lokalitách,” povedal Michael De Simone, CEO FiftyOne Global Ecommerce. „Poprední obchodníci v Spojených štátoch amerických sa spoliehajú na FiftyOne, aby im pomohol vstúpiť na nové trhy. Jedným z kľúčov nášho úspechu je prispôsobiť ponuku danému regiónu. Tým, že ponúkame nakupujúcim pre nich známe platobné možnosti s cenami v miestnych menách, zlepšujeme ich zážitok z nákupu a vytvárame v nich dôveru.“

Fifty One Global Ecommerce v súčasnosti umožňuje prevádzkovať ecommerce popredným americkým značkám a predajcom. Zákazníci tak u týchto obchodníkov môžu nakupovať vo viac než 100 krajinách sveta vo viac než 60 lokálnych menách. PayPal sa teraz objaví ako dodatočná platobná metóda pre nakupujúcich v 30 krajinách a oblastiach.

Vďaka tomuto partnerstvu pridávame možnosť platiť cez PayPal v týchto menách: brazílskom reáli, švajčiarskom franku, českej korune, dánskej korune, hongkonskom dolári, maďarskom forinte, izraelskom šekele, japonskom jene, mexickom pese, nórskej korune, novozélandskom dolári, filipínskom pese, poľskom zlotom, švédskej korune, singapurskom dolári, thajskom bahte, tureckej líre a taiwanskom dolári.

O spoločnosti PayPal
PayPal predstavuje rýchlejšiu a bezpečnejšiu cestu ako platiť a vyberať platby online. Služba ľuďom umožňuje zasielať platby bez toho, aby zdieľali svoje finančné údaje, a flexibilne pri tom na rôznych trhoch využívať zostatok na svojom účte, bankové účty (ak sú dostupné), kreditné aj debetné karty. PayPal je spoločnosťou skupiny eBay (Nasdaq: EBAY), ktorá sprostredkováva globálne transakcie elektronického obchodovania. Využíva ju 117 miliónov majiteľov aktívnych účtov na 190 trhoch a v 25 menách po celom svete. PayPal má sídlo v kalifornskom San José, medzinárodná centrála spoločnosti sídli v Singapure. Ďalšie informácie o spoločnosti sú k dispozícii na adrese https://www.paypal.com.

ax

Blockmate získal investíciu vo výške 1,5 milióna eur. Polovicu tejto sumy poskytne Seed Starter Slovenskej a Českej sporiteľne Kaufland online trhovisko sa spúšťa 15. februára

Z kategórie Financie