21. júna 2012 PR správyFinancie od PRservis.skSITA Diskusia()

PartyLite nový člen Slovenského združenia priameho predaja

BRATISLAVA 21. júna – Firma s dlhoročnou tradíciou, pôsobiaca na európskych trhoch, predáva prostredníctvom svojich nezávislých poradkýň výrobky, ktoré robia spoločenský a rodinný život krásnejší a príjemnejší. Je to najmä široká paleta sviečok, svietnikov, vonných esencií, aromalámp, osviežovačov vzduchu a exkluzívnych interiérových dekorácií. Predmety sú vyrábané v prevádzkach firmy PartyLite vo Veľkej Británii.

PartyLite si podľa slov riaditeľky pani Lucie Záleskej kladie za cieľ výrazne obohatiť ponuku tohto sortimentu na slovenskom trhu a zároveň ponúknuť slovenským ženám príležitosť pre zahájenie vlastného podnikania v odbore priameho predaja.

Bližšie informácie na: www.partylite.sk

Slovenské združenie priameho predaja je záujmové združenie firiem, ktoré fungujú na trhu podobným spôsobom t.j. využívajú pre predaj svojich výrobkov systém priameho predaja. Hlavným cieľom združenia je hájiť záujmy svojich členských firiem, ich priamych predajcov a spotrebiteľov. Chce tiež prispievať ku kultivácii podnikateľského prostredia a poskytovať spoľahlivé informácie o tomto spôsobe predaja a činnosti jednotlivých firiem. Členmi združenia sú firmy Amway, Avon, Just, Mary Kay, Oriflame a PartyLite

Viac na: www.szpp.sk

bx