15. augusta 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

OTP Banka Slovensko zmodernizovala hlavný bankový systém

BRATISLAVA 15. augusta – OTP Banka Slovensko, a. s. počas minulého víkendu od 10.8.2012 do 12.8.2012 úspešne implementovala novú technologickú platformu hlavného bankového systému Profile. Cieľom tejto implementácie bolo zrýchlenie a zefektívnenie bankového systému.

„Sme veľmi radi, že migrácia hlavného bankového systému Profile na novu technologickú platformu prebehla veľmi úspešne a plynulo. Nezaznamenali sme žiadne vzniknuté problémy ani počas migrácie, ani počas ostrej prevádzky, ktorá začala od pondelka tohto týždňa. Cieľom zavadenia nového systému bolo zrýchliť a zefektívniť prevádzku systému, zvýšiť kvalitu služieb klientom a rýchlosť vybavovania ich požiadaviek. Nová technologická platforma bankového systému zároveň uľahčí prácu zamestnancom pobočkovej siete,” hovorí Ing. Roman Šebo, riaditeľ odboru informačných technológií.

OTP Banka Slovensko, a.s. spustila projekt migrácie novej technologickej platformy hlavného bankového systému Profile 1. januára 2012. Implementácia technológie bola ukončená spustením systému do prevádzky v pondelok 13.8.2012. Migrácia systému prebiehala počas víkendu od 10.8.2012 v nočných hodinách do nedele 12.8. 2012, do skorých ranných hodín.

OTP Banka Slovensko, a.s.
OTP Banka Slovensko, a.s. je členom finančnej skupiny OTP Group. OTP Banka poskytuje služby v sieti 65 pobočiek na celom Slovensku a je univerzálnou bankou. Ponuka produktov a služieb je prispôsobená požiadavkám a náročnosti klientov. OTP Banka Slovensko, a.s. ponúka svoje produkty a služby fyzickým aj právnickým osobám. Portfólio služieb zahŕňa: depozitné služby, zmenárenské a pokladničné služby, úverové služby, platobný styk domáci i medzinárodný, poradenské služby, treasury a investičné

ax

Odporúčané články

Lacné úvery sú s podmienkami Ako mať účet v banke bez poplatkov