25. októbra 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Na PEVŠ o budúcnosti Európskej únie

BRATISLAVA 25. októbra – Panelová diskusia bude zameraná na aktuálny vývoj Európskej únie, a to jeho politické i ekonomické aspekty. M.L. Ghisi vystúpi s príspevkom „EÚ a nová paradigma v politike a ekonomike“. Tému federalizácie a jej právne aspekty načrtne Vlasta Kunová vo svojom vystúpení pod názvom „Politická a právna implikácia meniacej sa Európskej únie“. Diskusiu otvorí honorárny konzul Moldavska na Slovensku, jeho Excelencia Antonio

Diskusia sa uskutoční na Paneurópskej vysokej škole na Tomášikovej ul. V Bratislave v konferenčnej sále Odeon v piatok 26. októbra 2012 o 9.30 h.

Marc Luyckx Ghisi (Belgicko) je odborníkom na určovanie budúcich trendov ekonomického vývoja. Bol šéfom výskumu budúcich trendov v EÚ počas funkčného obdobia prezidentov EÚ. J. Delorsa a J. Santera v roku 1990-1999. Momentálne sa venuje vývoju znalostnej ekonomiky, pôsobí ako senior konzultant v „Business solutions“ v Bruseli, vicepredsedom „International Council Advisory“ v Auroville v Indii a viceprezidentom „Cotrugli Business School“ v Záhrebe a Belehrade.

ax

Podnik a podnikanie v kazašskom jazyku Študenti Fakulty práva PEVŠ vyhrali LAWGAMES 2013

Z kategórie Ostatné