12. februára 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MPSVR: Minister práce Ján Richter vyslovuje vďaku predsedovi NR SR

BRATISLAVA 12. februára –

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter vyslovuje veľkú vďaku predsedovi Národnej rady SR Petrovi Pellegrinimu za osobnú angažovanosť pri návrate maloletého Petra na Slovensko. Predseda parlamentu dnes sprevádzal chlapca pri lete vládnym špeciálom z talianskej Ancony, kde prežil niekoľko ostatných dní. Pracovníčkam Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny odovzdali chlapca predstavitelia talianskych úradov v súlade s rozhodnutím súdu.

Tlačový odbor
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR

qq

Odporúčané články