16. mája 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MPRV SR:Reakcia na vyhlásenia exministra Simona k potravinovej pomoci

BRATISLAVA 16. mája – Dôrazne odmietame klamstvá zo strany exministra Zsolta Simona, že minister Ľubomír Jahnátek, ani nový šéf PPA Stanislav Grobár nekonali. Konali, dôkazom čoho je aj pondelkové rokovanie s konzorciom Euromills a charitatívnymi organizáciami.“ (zápis z rokovania v prílohe)
Ohradzujeme sa aj voči klamstvu č.2. – a to, že minister Ľubomír Jahnátek a šéf PPA Stanislav Grobár nevydali rozhodnutie, čo s kauciou. „PPA si nemohla uplatniť kauciu, lebo konzorcium Euromills požiadalo súd o vydanie predbežného opatrenia. PPA sa v stanovenej lehote odvolala voči predbežnému opatreniu,“ uviedla hovorkyňa rezortu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Magda Tóth Želeňáková.

bx;bl

Odporúčané články

MPRV SR: Matečná: Podporením miestnych akčných skupín vytvoríme v najmenej rozvinutých regiónoch stovky nových pracovných miest MPRV SR: V regiónoch pribudnú ďalšie cyklotrasy

Z kategórie Štátna správa