21. októbra 2013 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

MOST-HÍD: E. Jakab vystúpil na dnešnom zasadnutí zastupiteľstva KSK

BRATISLAVA 21. októbra – Poslanec NR SR Elemér Jakab, využijúc svoje ústavné právo, požiadal o slovo na dnešnom zasadnutí zastupiteľstva Košického samosprávneho kraja. Vyzval poslancov, aby zmenili prijaté všeobecné záväzné nariadenie zastupiteľstva, ktoré upravuje minimálny počet žiakov v triedach. Ako je známe, toto nariadenie sa dotýka aj triedy s vyučovacím jazykom maďarským na Gymnáziu v Rožňave. „Nariadenie by sa malo upraviť tak, aby bralo do úvahy vôľu a potreby študentov a ich rodičov,“ prehlásil Elemér Jakab.

Františka Dušíková
tlačová tajomníčka