11. decembra 2015 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MH SR: Vazil Hudák odovzdá ďakovné listy

BRATISLAVA 11. decembra –

Minister hospodárstva Vazil Hudák odovzdá popoludní ďakovné listy za prípravu projektu Jaguar Land Rover.

Minister hospodárstva Vazil Hudák odovzdá dnes popoludní pracovníkom, ktorí sa dlhodobo a významne podieľali na príprave projektu Jaguar Land Rover ďakovné listy.

Ide o pracovníkov Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky, agentúry SARIO, spoločnosti MH Invest a niektorých spolupracujúcich ministerstiev, ktorí počas niekoľkých mesiacov denne intenzívne participovali na príprave súvisiacich dokumentov, investičnej zmluvy, rokovaniach s dotknutých inštitúciami a spoločnosťami a mnohých ďalších postupných krokoch, až po úspešné zavŕšenie projektu – príchodu automobilky Jaguar Land Rover na Slovensko.

Dátum: 11. 12. 2015
Čas: 13:30 hod.
Miesto: SARIO, Trnavská cesta 100, Bratislava

V prípade záujmu o účasť na odovzdaní ďakovných listov ma prosím kontaktujte.

Mgr. Miriam Žiaková
Kancelária ministra
hovorkyňa
Ministerstvo hospodárstva SR