24. februára 2014 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MH SR: TB ministra hospodárstva Tomáša Malatinského

BRATISLAVA 24. februára –

Pozývame Vás na tlačovú besedu ministra hospodárstva SR Tomáša Malatinského, ktorá sa uskutoční v utorok (25.2.2014) o 12.15 h. v priestoroch Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP) Miletičova 23, 6. poschodie, parkovanie zabezpečené.

Témou je kontrolný deň ministra v NARMSP a predstavenie ďalšieho smerovania agentúry do budúcnosti.

Okrem ministra Tomáša Malatinského bude na tlačovej besede prítomný aj generálny riaditeľ NARMSP Branislav Šafárik.

Stanislav Jurikovič
hovorca ministra hospodárstva SR

dn

Odporúčané články