17. apríla 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: TB ministra financií Petra Kažimíra o 15:00

BRATISLAVA 17. apríla (SITA) –

Tlačová beseda podpredsedu vlády a ministra financií Petra Kažimíra k výsledkom rokovaní s predstaviteľmi európskych inštitúcií – eurokomisárom pre hospodársku a menovú politiku Ollim Rehnom a eurokomisárom pre rozpočet a finančné plánovanie Januszom Lewandowskim sa uskutoční dnes, utorok 17. apríla o 15.00 hod., v budove Ministerstva financií SR v Bratislave, vchod z Kýčerského ulice, prízemie vľavo – miestnosť na tlačové konferencie.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou
Ministerstvo financií Slovenskej republiky

jb;dn

Odporúčané články