20. februára 2015 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Stanovisko Petra Kažimíra pred rokovaním v Bruseli

BRATISLAVA 20. februára –

Dnes minister Varoufakis bude mať priestor, aby detailne vysvetlil, čo v skutočnosti obsah listu, pod ktorý sa podpísal znamená, pretože nám sa zdá, že je tam príliš veľa flexibility a veľa nejasností v konkrétnych veciach. Viete, že pre Slovensko je najdôležitejší prísľub ohľadom plnenia si svojich záväzkov vo vzťahu k dlhu, to znamená, že žiadne odpúšťanie dlhov. Definícia, ktorá je v liste sa nám nezdá úplne jasná.

Dnes je stretnutie „posledného výstrelu“ a bude zrejme trvať dlho, a možno na druhej strane veľmi krátko, tak ako minule. Necháme sa prekvapiť. My sme pripravení. Náš základný scenár je dohoda samozrejme, nič iné.

Tlačový odbor
Ministerstvo financií SR

qq

Odporúčané články

Klamstvá o hlušinovej skládke v Novákoch Stanovisko spoločnosti: HORNONITRIANSKE BANE PRIEVIDZA, a. s. – Domáce hnedé uhlie elektrinu rozhodne nezdraží!

Z kategórie Štátna správa

Zavrieť