16. júla 2015 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Stanovisko ministra financií Petra Kažimíra

BRATISLAVA 16. júla –

Stanovisko ministra financií Petra Kažimíra k informácii, že Grécko diplomaticky protestovalo proti vyjadreniam ministra financií, ktoré v pondelok zverejnil na Twitteri k dohode s Gréckom:

Ak je to naozaj pravda, je mi úprimne ľúto, že pridávam našim diplomatom prácu. Neznamená to ale, že teraz budem chodiť po špičkách okolo situácie v Grécku. Neurážam, ani som nikdy nechcel uraziť grécky národ. Moja kritika smeruje iba k nezodpovednej gréckej vláde a v tomto duchu sú a budú aj moje vyjadrenia rešpektujúc pritom záujmy Slovenska a zvyšku eurozóny.

Tlačový odbor
Ministerstvo financií Slovenskej republiky

dn

Odporúčané články

Klamstvá o hlušinovej skládke v Novákoch Stanovisko spoločnosti: HORNONITRIANSKE BANE PRIEVIDZA, a. s. – Domáce hnedé uhlie elektrinu rozhodne nezdraží!

Z kategórie Štátna správa

Zavrieť