22. augusta 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Stanovisko ku krádeži petičných hárkov

BRATISLAVA 22. augusta –

Stanovisko Ministerstva financií SR k vzniknutej situácii ohľadne krádeže petičných hárkov týkajúcich sa zákazu hazardných hier v Bratislave.

Minister financií SR Peter Kažimír komunikoval už počas minulého týždňa s primátorom hlavného mesta Ivom Nesrovnalom o bezprecedentnej krádeži petičných hárkov iniciatívy Zastavme hazard. „Primátorovi som ponúkol pomocnú ruku a budeme spoločne hľadať cestu na vyriešenie tejto situácie“, uviedol Peter Kažimír.

Ministerstvo financií bude skúmať možnosti legislatívnych krokov, ktorých cieľom by bolo vyriešiť následky vzniknuté krádežou petičných hárkov. MF SR bude hľadať riešenie, ktoré by bolo ústretové k samotným občanom, ktorí svojím podpisom podporili iniciatívu za odstránenie nežiaducich vplyvov patologického hráčstva v hlavnom meste. Krádež ku ktorej v uplynulých dňoch došlo bola nehoráznym výsmechom všetkým týmto ľuďom.

Tlačový odbor
Ministerstvo financií SR

qq

Odporúčané články