11. apríla 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Stanovisko k výzve na odvolanie prezidenta Finančnej správy

BRATISLAVA 11. apríla –

Stanovisko Ministerstva financií SR k výzve opozičnej strany SAS na odvolanie prezidenta Finančnej správy Františka Imreczeho:

Ide o anonymné obvinenia a minister financií na základe takýchto neoverených informácií nemá dôvod spochybňovať prácu finančnej správy a jej predstaviteľov.
Niekto sa pravdepodobne týmto anonymným spôsobom snaží poškodiť dobré meno inštitúcie, ktorá intenzívne bojuje proti daňovým únikom, čoho dôkazom je každoročné zvyšovanie efektivity výberu daní.
MF SR si zároveň kladie otázku, kto má úžitok z takéhoto nepodloženého ohovárania s cieľom zhoršiť atmosféru na FS. Minister financií už požiadal generálneho prokurátora aby celú vec ihneď prešetril.

Tlačový odbor
Ministerstvo financií SR

jb

Odporúčané články