9. februára 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Reakcia na dnešné vyjadrenia strany Šanca

BRATISLAVA 9. februára –

Táto strana zrejme vôbec netuší o čom hovorí. Koncepcia bola schválená Radou vlády pre digitalizáciu verejnej správy, ktorej členmi sú aj zástupcovia ITAS, Slovensko.Digital a ďalší. Koncepcia bude následne predložená do pripomienkového konania. Šanca bude mat teda šancu sa k nej vyjadriť. Okrem toho je nutné dodať, že koncepcia už prešla niekoľkými verejnými prezentáciami a spoluautormi boli odborníci z IT sektora, ktorí ju označili za výborne spracovanú.

Pripomienkové konanie bude trvať viac ako mesiac, aby bol vytvorený dostatočný časový priestor na diskusiu, z čoho vyplýva že koncepciu bude schvaľovať až vláda, ktorá vzíde z marcových volieb. Pre ďalšie informácie sa neváhajte obrátiť aj na prezidenta ITAS – Mária Lelovského.

Tlačový odbor
Ministerstvo financií SR

dn

Odporúčané články