3. januára 2013 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Podpis zmluvy na realizáciu projektu

BRATISLAVA 3. januára (SITA)

Ministerstvo financií podpísalo zmluvu na realizáciu projektu Elektronické služby Sociálnej poisťovne pre vybrané oblasti služieb na úseku sociálneho poistenia“. TS a link na web. sídlo ministerstva financií:

Tlačový odbor
Ministerstvo financií Slovenskej republiky

mo

Otvorený list Slovenskej komory audítorov o neuváženom zbavovaní sa kontroly štátu nad verejnými financiami Skupina Bohemia Energy pokračuje v raste, tržby medziročne navýšila o 7 percent; Slovakia Energy zvýšila svoje tržby v roku 2020 o viac ako 25 percent

Z kategórie Štátna správa