25. novembra 2015 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MF SR: Minister financií na návšteve Českej republiky

BRATISLAVA 25. novembra (SITA) –

Podpredseda vlády a minister financií Peter Kažimír je na dvojdňovej oficiálnej návšteve Českej republiky v Prahe. Počas svojho programu sa dnes predpoludním stretol s Janom Hamáčkom, predsedom Poslaneckej snemovne parlamentu Českej
republiky. Popoludní mal prednášku na Vysokej škole ekonomickej, kde študentom prednášal o úspechoch v boji proti daňovým únikom. Zajtra sa minister financií stretne so svojím českým kolegom ministrom Andrejom Babišom a popoludní ho príjme
prezident Českej republiky Miloš Zeman.

Tlačový odbor
Ministerstvo financií SR

dn

Odporúčané články