16. januára 2014 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

MEDUSA Group otvorila svoju prvú českú reštauráciu

BRATISLAVA 16. januára – Spolu s prvými nájomcami jedného z najväčších pražských biznis centier Florentinum, medzi ktorými sú aj renomované spoločnosti EY alebo advokátska kancelária Havel, Holásek & Partners privítala tento týždeň svojich zákazníkov aj prvá česká reštaurácia MEDUSA GROUP Presto.

Na ploche viac ako 1 200m ponúka Presto Florentinum vyše 300 stoličiek a je tak najväčším Prestom v skupine MEDUSA GROUP.

OBRAZOM: Presto Florentinum

„Česká republika a Praha pre našu skupinu predstavujú logické pokračovanie našej expanzie smerom na západ,“ hovorí majiteľ najväčšej slovenskej gastroskupiny Peter Štecko. „Preto, podobne ako v prípade našej rakúskej Medusy, ani v Čechách neplánujeme prevádzkovať iba jednu reštauráciu. Už dnes intenzívne hľadáme a zvažujeme ďalšie príležitosti, ako sa etablovať aj na tomto trhu. Radi by sme pre s našim českým tímom našli a zrealizovali čo najskôr ďalší pražský projekt.“

Cena kompletného menu (polievka, hlavné jedlo) začína na 128 českých korunách, t.j. cca 4,70.

ax

Odporúčané články

Poznáme najlepších blogerov na Slovensku V Bratislave otvorili najväčšiu veľkokapacitnú piváreň

Z kategórie Podnikové info