11. apríla 2017 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MDV: Minister dopravy Arpád Érsek navštívil miesto tragédie vo Višňovom

BRATISLAVA 7. apríla –

Minister dopravy a výstavby Arpád Érsek dnes osobne navštívil miesto včerajšej tragédie na výstavbe diaľničného úseku D1 Lietavská Lúčka – Dubná Skala, kde sa stal smrteľný úraz. Na pietnom mieste v kancelárii zosnulej položil kvety a zapálil sviečku. Zároveň vyjadril úprimnú sústrasť smútiacej rodine a pozostalým.

„Je vždy veľkou tragédiou, ak sa stane smrteľný úraz, zvlášť pri plnení si pracovných povinností. Našou povinnosťou je preto robiť všetko pre maximálne zaistenie bezpečnosti, aby sme neboli svedkami takýchto tragických udalostí. Vyjadrujem úprimnú sústrasť pozostalým,“ povedal minister dopravy Arpád Érsek.

V pondelok, vo večerných hodinách, sa pri výstavbe aktuálne najdlhšieho diaľničného tunela Višňové stala nehoda, pri ktorej vyhasol život jednej z pracovníčok pôsobiacich na stavbe. „Zároveň som vyzval všetkých zúčastnených, aby v maximálnej možnej miere spolupracovali pri vyšetrovaní tejto tragédie,“ povedal A. Érsek priamo na mieste nehody.

Karolína Ducká
hovorkyňa Ministerstva dopravy a výstavby SR

Odporúčané články

OPRAVA – MDV SR: Reakcia na tlačovú besedu predstaviteľov strany SaS MDV SR: Reakcia na tlačovú besedu predstaviteľov strany SaS