12. novembra 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

KPSR: Posledná rozlúčka s akademikom Milanom Čičom

BRATISLAVA 12. novembra – Posledná rozlúčka so zosnulým vedúcim Kancelárie prezidenta SR akademikom Milanom Čičom sa uskutoční formou svätej omše spojenej s pohrebným obradom v Katedrále svätého Martina v stredu, 14. novembra 2012 o 14.00 hod.
Iné rozlúčkové obrady sa už konať nebudú.
Kondolenčná listina na pamiatku akademika Čiča bude vystavená a prístupná pre verejnosť v utorok 13. novembra 2012 v čase od 10.00 hod. do 18. 00 hod. na prízemí Prezidentského paláca.

S. Záňová, TO KPSR

es;nr

Odporúčané články

Dojímavé, drsné i zábavné – nezávislé americké filmy na Art Film Feste Diplomati neuspeli ani v druhom domácom finále. Hráči UMB si odviezli z Bratislavy matchball