21. septembra 2012 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

KDH: Ján Figeľ na stretnutí lídrov CDI v Ríme

BRATISLAVA 21. septembra – Predseda KDH Ján Figeľ sa zúčastňuje celosvetového stretnutia lídrov kresťanskodemokratických strán CDI v Ríme. Pozvanie prijal od Wilfrieda Martensa, predsedu Európskej ľudovej strany, najpočetnejšej frakcie v Európskom parlamente. Na dnešnom zasadnutí sa bude voliť nové vedenie CDI, ako aj diskutovať o spoločných výzvach, ktorým dnes čelia kresťanskodemokratické zoskupenia vo svete. Počas návštevy sa stretne aj vysokými predstaviteľmi Svätej stolici. Stretnutie sa ukončí sobotňajšou audienciou u pápeža Benedikta XVI. v jeho letnom sídle Castel Gandolfo.

Tlačové oddelenie KDH

es;mt

Odporúčané články

Hostia a témy víkendových diskusných relácií RTVS RTVS: Hostia a témy relácie Sobotné dialógy