10. októbra 2012 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

KDH: Ján Figeľ na konferencii o Južnom Sudáne vo Viedni

BRATISLAVA 10. októbra – Podpredseda NR SR Ján Figeľ sa dnes zúčastní vo Viedni na otvorení európsko-arabskej konferencie o rozvojovej pomoci pre Južný Sudán, jeden z najmladších štátov sveta. Južný Sudán vznikol minulého roku na základe referenda oddelením sa od Sudánu, voľakedy najväčšieho štátu afrického kontinentu, po takmer 50 rokov dlhej občianskej vojne. Dvojdňové Medzinárodné fórum „Sudán – Južný Sudán“ sa za účasti politikov, expertov, vládnych a mimovládnych organizácií z mnohých krajín koná v susednom Rakúsku.

Tlačové oddelenie KDH

es;nr

Odporúčané články

Hostia a témy víkendových diskusných relácií RTVS RTVS: Hostia a témy relácie Sobotné dialógy