2. apríla 2013 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Finanzpartner otvoril svoje ďalšie regionálne riaditeľstvo

BRATISLAVA 2 apríla – Spoločnosť Finanzpartner pôsobiaca na slovenskom finančnom trhu šesť rokov výrazne rozšírila sieť svojich oficiálnych pobočiek v minulom roku. Spoločnosti sa tak postupne darí pokrývať nielen najvýznamnejšie regióny v rámci celého Slovenska, ale približovať kvalitné služby finančného sprostredkovania čoraz väčšiemu počtu obyvateľov i vo vzdialenejších regiónoch. Rozširovaním siete svojich oficiálnych pobočiek súčasne Finanzpartner ponúka možnosť skúseným, ale i novým finančným sprostredkovateľom, pôsobiť v spoločnosti s kvalitným zázemím a v nadštandardných podmienkach.

Koncepcia rozširovania aktivít Finanzpartneru prostredníctvom regionálnych riaditeľstiev a oficiálnych pobočiek pokračovala aj v tomto roku, keď 1. februára spoločnosť oficiálne otvoril regionálne riaditeľstvo pani Moniky Uchytilovej v Snine. Slávnostnej recepcie sa zúčastnili významné osobnosti podnikateľskej sféry a osobnosti umenia i športu, ako aj zástupcovia bánk, poisťovní a ďalších zmluvných partnerov Finanzpartneru. V súčasnosti spoločnosť pripravuje pre svojich klientov a finančných sprostredkovateľov otvorenie ďalších oficiálnych pobočiek a regionálnych riaditeľstiev.

K už existujúcej sieti oficiálnych pobočiek Finanzpartneru postupne v apríli minulého roka pribudli regionálne riaditeľstvo Košice, následne v máji regionálne riaditeľstvo v Trnave, v júni zase regionálne riaditeľstvo v Komárne, v júli regionálne riaditeľstvo v Galante a Lučenci a napokon v októbri Finanzpartner pokračoval otvorením oficiálnej pobočky v Michalovciach a v Nových Zámkoch.

Rozširujúce sa pôsobenie Finanzpartneru v rámci Slovenska so sebou prinieslo i zvýšenie počtu podriadených finančných agentov, pôsobiacich v tejto spoločnosti. V minulom roku napríklad ich počet vzrástol v porovnaní s prechádzajúcim rokom o takmer 40 percent. Rastúcemu počtu podriadených finančných agentov súčasne zodpovedal i rast tržieb, ktorý predstavoval 56,89 percenta. Zároveň rok 2012 bol aj rokom medzinárodnej expanzie Finanzpartneru. Popri Ukrajine a Maďarsku Finanzpartner rozšíril svoje aktivity i do Českej republiky, kde v máji minulého roka otvoril svoju centrálu pre Českú republiku so sídlom v Prahe.

Ďalšie informácie nájdete na: www.finanzpartner.sk

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Union otvoril v Trenčíne modernú pobočku, klienti sa môžu tešiť na väčší komfort i rýchlejšie služby Renomovaný šéfkuchár Martin Novák je ambasádorom prémiovej značky spotrebičov Miele

Z kategórie Podnikové info