14. februára 2014 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

DANKO: Rovnaká bezcitnosť Ficovej a Dzurindovej vlády!

BRATISLAVA 14. februára – Premiér Robert Fico v minulosti za chrbtom všetkých umožnil predať podiel v Slovenskom plynárenskom priemysle (SPP), to isté sa dialo aj so Stredoslovenskou energetikou (SSE). Teraz sme svedkami toho, že vláda v utajení rokuje o odpredaji štátneho podielu bývalých Slovenských telekomunikácií.
SNS dôrazne protestuje proti netransparentnosti a proti nečitateľným rokovaniam súčasnej vlády. Pripomíname, že práve Robert Fico bol v minulosti ten, kto ostro kritizoval privatizáciu pod taktovkou Mikuláša Dzurindu. Pripomíname, že práve Robert Fico v minulosti, pokiaľ nebol ešte pri moci, protestoval proti privatizácii strategických podnikov a pred voľbami sľuboval, že zostanú v štátnych rukách.
Pokiaľ si slovenský premiér spomenie na tieto svoje postoje v minulosti a nastaví zrkadlo svojim vyhláseniam, tak urobí všetko pre to, aby podiel v ďalšom strategickom podniku zostal v rukách štátu, aby tento podiel nezískala nedajbože opäť finančná skupina alebo investor, ktorý sa vysmieva Slovenskej republike pri nevyplácaní tantiém. SNS odmieta rozpredaj Slovenska, pretože nás stavia do úlohy vazalov medzinárodných koncernov.
Slovenskí premiéri sa začínajú svojím konaním na seba príliš podobať. Podľa SNS vláde zachutila moc, jej kroky smerujú k tomu, aby sa bohatí stali ešte bohatšími, že má strach z finančných žralokov a zahraničných investorov, a dennodenné problémy drvivej väčšiny ľudí sú ju nezaujímajú. Je však len otázkou času, kedy si to tí ľudia uvedomia.

Andrej Danko
predseda SNS

es;mt

Lidl otvoril tretiu predajňu v Martine Pápež František požehnal v Šaštíne základný kameň novej Univerzitnej nemocnice sv. Martina