Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
20. decembra 2012 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MH SR: Podpora malých a stredných podnikov

BRATISLAVA 20. decembra (SITA) –

Výzvy zamerané na podporu malých a stredných podnikov (MSP) a zamestnávania mladých ľudí

Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky si dovoľuje informovať, že vláda Slovenskej republiky dňa 19. 12. 2012 schválila materiál „Návrh výziev na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok zameraných na zintenzívnenie podpory malých a stredných podnikov a na podporu zamestnávania mladých ľudí“, ktorý bol predložený na základe úlohy č. B. 2. Uznesenia vlády Slovenskej republiky č. 191 zo 16. mája 2012 k návrhu realokácie finančných prostriedkov v rámci operačných programov Národného strategického referenčného rámca na financovanie opatrení na podporu riešenia nezamestnanosti mladých ľudí a zintenzívnenie podpory malých a stredných podnikov.

Ministerstvo hospodárstva SR ako Riadiaci orgán pre Operačný program Konkurencieschopnosť a hospodársky rast, v kontexte vládou SR schváleného materiálu a v zmysle dlhodobo deklarovaných záväzkov Ministerstvom hospodárstva SR, pripravuje ešte v tomto roku vyhlásenie výziev na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok v rámci opatrenia 1.1 Inovácie a technologické transfery, podopatrenia 1.1.1 Podpora zavádzania inovácií a technologických transferov a opatrenia 3.1 Podpora podnikateľských aktivít v cestovnom ruchu.

Bližšie informácie o plánovaných výzvach sú zverejnené na webovom sídle MH SR v časti Indikatívny harmonogram výziev na rok 2012 http://www.mhsr.sk/harmonogram-vyziev-na-rok-2012/137270s.

Stanislav Jurikovič
hovorca ministra hospodárstva SR

Vyhlásenia a oznamy je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

jb;me

K téme

Otvorený list Slovenskej komory audítorov o neuváženom zbavovaní sa kontroly štátu nad verejnými financiami Bebbo – mobilná aplikácia UNICEF pre rodičov detí od 0 do 6 rokov

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Štátna správa

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.