31. augusta 2016 PR správyFinancie od PRservis.skSITA Diskusia()

5 dôvodov prečo využiť JEREMIE úver pre malé firmy

Výhody JEREMIE úveru od OTP Banky stručne zhrnula H. Sofková, konateľka firmy Esko. Na základe vlastných skúseností konštatuje, že vďaka zvýhodnenému úveru mohli realizovať investície, aké si zvyčajne malé a stredné podniky nemôžu dovoliť.

1. NIŽŠIA ÚROKOVÁ SADZBA
Najväčšou výhodou je pre nás nižší úrok oproti štandardným úverom.
2. AŽ 1 MILIÓN EUR NA ROZVOJ FIRMY
Ako malá firma môžete pre svoje investície získať až 1 milión eur so splatnosťou od 1 do 10 rokov.
3. JEDNODUCHÝ PRÍSTUP K ÚVERU
Vďaka podpore z EÚ sa k financiám dostanete oveľa rýchlejšie a jednoduchšie.
4. PROFESIONALITA A OCHOTA
V OTP Banke vám pri vybavovaní úveru vždy ochotne pomôžu ústretoví profesionáli.
5. PRÍLEŽITOSŤ AJ PRE VAŠU FIRMU

Ak má vaša firma menej ako 250 zamestnancov, ročný obrat nižší ako 50 miliónov eur a spĺňa ďalšie jednoduché kritériá, neváhajte a kontaktujete OTP Banku.

Viac informácií o OTP JEREMIE úvere ako aj žiadosť o nezáväznú ponuku nájdete tu.

Program je podporený z Operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast, spolunancovaného z Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky prostredníctvom iniciatívy JEREMIE. Program je výhradnou zodpovednosťou OTP Banky a nemôže byť v žiadnom prípade považovaný ako reektujúci postoj Európskej únie.

tk

Viete, prečo sa oplatí nakupovať nemeckú drogériu? Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?

Z kategórie Financie