23. novembra 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Získajte na Vianoce Nôž Šéfkuchára

S profesionálnym nožom z Kuchyne Lidla vyčarujete aj vy perfektnú vianočnú hostinu!

BRATISLAVA 23. novembra – Lidl pre svojich zákazníkov opäť pripravil vianočné prekvapenie, profesionálny nôž od majstrov kuchyne. Za každých 20  hodnoty nákupu získate od 23. novembra jednu nálepku. Nazbierajte osem nálepiek, nalepte ich na kupón a vyzdvihnite si pri pokladni svoj darček z Kuchyne Lidla. Na výber máte Nôž Šéfkuchára Marcela Ihnačáka alebo jeho kolegu Romana Paulusa.

Súboj dvoch šéfkuchárov, Romana Paulusa a Marcela Ihnačáka, prebieha v Lidli už dva roky. Majstri kuchyne sa vtedy odhodlali na neľahkú úlohu – zmeniť slovenskú a českú kuchyňu na ešte lepšiu. Roman s Marcelom nabrúsili svoje nože a odvtedy už nič nie je ako predtým a práve tieto ich nože môžete teraz získať aj vy!

„Kvalitný a všestranný nôž je absolútny základ každej kuchyne. Správny nôž šéfkuchára musí spĺňať tri podmienky – ostrosť, presnosť, odolnosť. A práve tieto tri slová presne charakterizujú nože z Kuchyne Lidla, pracuje sa s nimi naozaj dobre,“ zhodnotil Marcel Ihnačák a dodal: „O nôž sa musíte veľmi dobre starať, pravidelne ho ostriť na ocieľke a dôkladne čistiť. Starajte sa o nôž s láskou, je to totiž najcennejší majetok každého kuchára, akoby naša tretia ruka.“

Paulus a Ihnačák neúnavne, týždeň čo týždeň Slovákom a Čechom dokazujú, že naozaj každý môže variť lepšie, zdravšie a chutnejšie. S pomocou ich profesionálnych nožov vyčarujete aj vy tie najchutnejšie jedlá na váš sviatočný stôl.

Nože šéfkuchárov sú vyrobené z veľmi tvrdej a trvácnej ocele odolnej voči korózii. Všetky časti noža sú pevne spojené, ostrie a rukoväť ideálne vyvážené. Pevné a zároveň pohodlné držanie v ruke zaisťuje ergonomicky tvarovaná rukoväť. Nože sú zabalené v darčekovej kazete, ktorej súčasťou je brožúra s technikami krájania, predstavením jednotlivých častí noža a vhodnej starostlivosti.

Viac informácii o akcii, mnoho skvelých receptov a tipov nájdete na stránke wwww.kuchynalidla.sk a tiež na Lidl profiloch na sociálnych sieťach.

Facebook: https://www.facebook.com/lidlslovensko
Instagram: https://instagram.com/lidlsk/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5oGq-pQRauK3TFdDa0ZPAQ
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lidl-slovenská-republika-v-o-s-