Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
27. mája 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Zahryznite sa do Auparku

BRATISLAVA 27. mája – Vône, chute a jedlá, o akých sa vám ani nesnívalo. K tomu výnimočné kulinárske šou. S chuťou sa „zahryznite“ do dvojdňového gastronomického podujatia „Food Park v Auparku“.

Chuťové poháriky „traste sa“
Food Park v bratislavskom Auparku ponúkne 28. a 29. mája to najlepšie zo súčasnej svetovej gastronómie. Pochutnajú si milovníci sladkého, mäsa i vegetariáni. Do kuchynských tajov najvyššieho stupňa nás zasvätia vo svojej kulinárskej šou Peter Novotný a Justin Topoľský. Nebudete sa však len pozerať!

Škola varenia s Pycom a Silvou Horeckou dá zvedavým kuchárom-amatérom jedinečnú šancu naučiť sa, ako pripraviť neodolateľnú večeru či fantastický obed. Súčasťou školy varenia budú rôzne kulinárske súťaže so zaujímavými cenami a autogramiáda moderátora Pyca.

Menej odvážni gurmáni môžu ochutnať a nakúpiť dobroty na malom trhu s Katkou Brichtovou a Petrom Sklárom. Špeciálnu ponuku zdravých jedál pripravil aj Food Court. Program začína oba dni od štvrtej popoludní.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Odporúčané články

MDD prišlo osláviť tento rok Na palubu jednorožca do areálu Auparku a Sadu J. Kráľa v Bratislave REKORDNÝ POČET ĽUDÍ. Fashion Revolution oslavuje jubilejné piate výročie

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.

Zavrieť

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies