19. júla 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Za dovolenkovou dávkou relaxu netreba chodiť ďaleko!

BRATISLAVA 19. júla – Nevychádza vám tento rok čas na dovolenku? Nezúfajte! Aj počas jedného víkendu sa môžete výborne zrelaxovať, odviazať a zažiť viac zábavy ako v zahraničí. Intenzívny víkend nabitý akciou, adrenalínom a najmä zábavou môže byť zaujímavou alternatívou k pobytu pri mori. Vašou novou dovolenkovou destináciou môže byť motoristický areál Slovakia Ring pri Orechovej Potôni, vzdialenej iba 36 km od Bratislavy. Čaká na vás množstvo zážitkov (a to nielen za volantom)!

Poriadnu dávku zábavy a akcie zažijete na profesionálnej dráhe, kde neplatia rýchlostné obmedzenia cestnej premávky. Na trati si užijete nefalšovanú zábavu na plný plyn, prevetráte si hlavu a nabijete sa novou energiou. Zajazdiť si môžete s vašim autom či motorkou. Pre maximálny pôžitok z rýchlej jazdy je možné požičať si vozidlá v športovej úprave. K dispozícii sú napríklad Honda Civic Type R a Seat Leon Race Edition alebo superšportiaky Ferrari F360 Modena F1, K1 Attack či Tiger R10 a dokonca aj formula König (na ktorej začínal pretekať sám Michael Schumacher). Ak máte radšej ťažšie zjazdný terén, je tu pre vás náročná off-roadová trať.

Služba Race Taxi ponúka zážitok aj tým, ktorí nechcú šoférovať alebo nemajú vodičský preukaz a napriek tomu chcú zažiť pretekársku dráhu na vlastnej koži. V úlohe spolujazdca ich vysokou rýchlosťou cez rovinky aj ostré zákruty prevezú profesionálni pretekári.

V Centre bezpečnej jazdy si môžete preveriť a zdokonaliť svoje vodičské zručnosti. Škola šmyku pritom je čiastočne o teórii, ale najmä o praktickom nácviku rôznych krízových situácií a spôsobu ich zvládania. To všetko sprevádzané množstvom zábavy. Na dráhe Centra bezpečnej jazdy sa tak každý s úsmevom a bez stresu naučí zvládnuť nebezpečné situácie, pri ktorých by vám na reálnej ceste zamrzol úsmev na tvári.

Po zážitkovom dni vám rozprúdený adrenalín v krvi upokojí útulné wellness centrum v Hoteli Ring***. Vírivka, sauny, bazén a príjemné tepidárium ponúkajú ten pravý oddych po náročnom dni. S partiou kamarátov sa zabavíte v hotelovom Lobby bare či na terase reštaurácie! Hotel Ring*** ponúka celkovo 47 izieb/apartmánov rôznych kategórií, z ktorých si určite vyberiete podľa svojich predstáv.

Jedinečný areál Slovakia Ring vám pripraví víkend, na ktorý ešte dlho nezabudnete! „Pod jednou strechou“ tu nájdete adrenalín, zábavu aj relax. A to všetko na dosah bez dlhého cestovania. Neváhajte a zarezervujte si vašu jedinečnú dovolenku ešte dnes.

Pre viac informácií navštívte stránku www.slovakiaring.sk

Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravené Centrum bezpečnej jazdy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb/apartmánov a wellness so saunami a bazénom.

ax

Zdražovanie pohonných hmôt otriasa majiteľmi áut. Ako jednoducho znížiť vplyv rastúcich cien? Dovolenka, ktorú si zaslúžite a potrebujete: Pobyty zdravia v Piešťanoch

Z kategórie Ostatné