31. augusta 2017 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Výnimočná knižka Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov môže byť vaša!

BRATISLAVA 31. augusta 2017 – Užite si veselé varenie a pečenie so svojimi deťmi. Odkiaľ vziať inšpiráciu? Cukrárka Veronika Bušová a kuchár Marcel Ihnačák z Kuchyne Lidla pre vás pripravili s deťmi knihu plnú receptov na každú príležitosť. Nazbierajte od 4. septembra v Lidli päť nálepiek a kniha Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov je automaticky vaša.

Tie najkrajšie zážitky prežívajú rodičia spolu s deťmi a môžu ich zažiť aj pri spoločnom varení a pečení. Cukrárka Veronika a kuchár Marcel majú tiež deti a dobre vedia, čo im najviac chutí. Preto pripravili 50 jednoduchých a chutných receptov na každú príležitosť. Veronike pomáhala dcéra Ninka (2,5 roka), Marcel varil spolu so synom Šimonom (8 rokov) a dcérou Isabelou (2,5 roka). O tom, čo všetko deti v kuchyni zvládnu, vás presvedčia fotografie z veselých kulinárskych príprav. Malí kuchári v knižke nájdu aj veľa kreslených ilustrácií, ktoré im pomôžu hravo zvládnuť prípravu receptov.

„S dcérkou trávime veľa času v kuchyni. Nielen ako cukrárka, ale najmä ako mamina ju chcem naučiť variť a piecť. Spoločná príprava jedla a stolovanie stmeľuje rodinu, videla som to u mojich rodičov a na týchto základoch budujem vlastnú rodinnú pohodu. Je skvelé, že v spolupráci s Lidlom som mala možnosť naše obľúbené recepty posunúť aj ostatným deťom a rodičom. Mať kuchársku knihu a pracovať na nej s Ninkou je splnením môjho sna,“ priznala sa Veronika Bušová.

„Moja rodina a moja práca sú pre mňa všetkým. Pri príprave tejto knihy som ich mohol spojiť a verte mi, bol to skvelý zážitok. Keď si jedlo pripravujete spoločne s deťmi, užijete si kopu zábavy a zároveň ich môžete veľa naučiť o potravinách, jedle, stravovaní. Verím, že naše recepty rodičov i deti správne naštartujú,“ hovorí kuchár Marcel Ihnačák.

Hodnotné kuchárske knihy s overenými receptami a lákavými snímkami pripravených jedál či dezertov z Kuchyne Lidla sa už stávajú tradíciou. „Veríme, že po dvoch knižkách z Kuchyne Lidla a Lidl cukrárne, o ktoré bol mimoriadny záujem, si aj recepty pre malých kuchárov nájdu miesto v slovenských domácnostiach. Kniha je zostavená z úplne nových receptov, ktorými chceme osloviť malých aj veľkých. Budeme radi, ak si rodičia s deťmi spoločne strávené chvíle a dobré jedlo vychutnajú,“ dodáva Martin Nagy, konateľ spoločnosti Lidl pre oblasti nákupu a marketingu.

Kuchársku knihu pre deti a rodičov Lidl nebude predávať, ale rozdávať. Získate ju za to, čo denne robíte – za nákupy. Za každých 20 eur hodnoty nákupu v termíne od 4. septembra dostanete pri pokladni jednu nálepku. Nazbierajte ich päť, nalepte ich na kupón a vymeňte ho za knihu, ktorá bude rásť s vaším dieťaťom.

Vždy aktuálne a zaujímavé informácie o spoločnosti Lidl Slovenská republika nájdete na www.lidl.sk či www.kuchynalidla.sk a tiež sociálnych sieťach.
Facebook: https://www.facebook.com/lidlslovensko
Instagram: https://instagram.com/lidlsk/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5oGq-pQRauK3TFdDa0ZPAQ
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lidl-slovenská-republika-v-o-s-