9. decembra 2016 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Vyhlásenie STRANY MODERNÉHO SLOVENSKA /SMS/

V stredu 7. 12 . 2016 zasadalo republikové predstavenstvo STRANY MODERNÉHO SLOVENSKA /SMS/v Banskej Bystrici, ktoré rozhodlo, že strana do nastávajúcich volieb do VUC v roku 2017, ide samostatne, ale každá s krajských organizácií sa môže rozhodnúť samostatne o eventuálnej koalícii. Republikové predstavenstvo schválilo na post kandidáta na predsedu VUC v bratislavskom kraji Ing. Gabriela Kollára, v prešovskom kraji Ing. Mariána Géciho, v banskobystrickom kraji schválilo kandidatúr MUDr. Milana Urbániho CSc. MPH, v trnavskom kraji strana nepostaví svojho kandidáta, ale po vzájomnej dohode bude podporovať súčasného predsedu VÚC Ing. Tibora Mikúša. V Nitrianskom, trenčianskom, žilinskom a košickom kraji sú dohody s kandidátmi na post predsedov VÚC za STRANU MODERNÉHO SLOVENSKA /SMS/ vo finálnej fáze.

7.12.2016

Vedúci sekretariátu
Ján Sliacky

xa