22. apríla 2016 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

VšZP preverí stratégiu nákupu CT a MR

BRATISLAVA 22. apríla – Generálny riaditeľ VšZP Ing. Miroslav Vaďura, MPH nariadil preveriť správnosť vstupných dát, ich analytické spracovanie a závery, ktoré boli podkladom pre stanovenie stratégie nákupu CT a MR diagnostiky platnej od 1.5. 2015. Rozhodol tak na základe podnetu nemocnice vo Zvolene, ktorý v súčasnosti VšZP preveruje. V záujme objektívneho preverenia nielen tohto podnetu, ale i všetkých skutočností, ktoré majú vplyv na tvorbu siete CT a MR pracovísk, VšZP prizve k posúdeniu stratégie nákupu CT a MR diagnostiky aj zástupcov odbornej rádiologickej spoločnosti a Inštitútu finančnej politiky pri MF SR.

bx

Odporúčané články

Na operácie sivého zákalu už pacienti VŠZP čakať nemusia Operácie bez čakania

Z kategórie Ostatné