1. decembra 2016 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

VšZP pozná výhercov súťaže „Za preventívnu prehliadku dovolenka“

Do súťaže „Za preventívnu prehliadku dovolenka“ sa v tomto roku zapojilo 23 711 poistencov, ktorí súťažili o 100 skvelých cien v celkovej hodnote viac ako 19 tisíc eur.

Prvú cenu – exkluzívnu dovolenku pri mori od CK Hydrotour získal Jaromír Skirkanič z Bratislavy, ktorý, ako sa priznal, na preventívne prehliadky chodí pravidelne. Poslednú preventívnu prehliadku absolvoval u svojho všeobecného lekára. Do súťaže sa zapojil priamo na jednom z podujatí Dni zdravia, ktoré VšZP pravidelne organizuje vo všetkých regiónoch Slovenska. Na liečení v kúpeľoch Smrdáky vyplnil súťažný kupón a usmialo sa na neho šťastie. „Keď mi volali, myslel som si, že ide o žart, ktorý si na mňa pripravili bývalí kolegovia z práce. Vôbec som tomu nechcel veriť. Nikdy predtým som sa totiž do žiadnej súťaže nezapojil a nie ešte vyhrať prvú cenu.“

Na druhú cenu – luxusný týždňový kúpeľný pobyt MEDICAL GOLD od kúpeľov Dudince pre dvoch sa môže tešiť Jarmila Skyvová zo Sučian.

Pobyt vo Wellness Hoteli Chopok **** a týždeň plný luxusu pre dve osoby si bude užívať Gabriela Čákyová zo Švaboviec.

Kompletný zoznam všetkých výhercov, ktorí boli vyžrebovaní za účasti notára, je zverejnený na: https://www.vszp.sk/poistenci/zlavy-celu-rodinu/sutaz/.
Počas 11 ročnej histórie súťaže „Za preventívnu prehliadku dovolenka“ odovzdala VšZP svojim poistencom už 630 cien v hodnote viac ako 94 tisíc eur. Za toto obdobie sa do súťaže zapojilo viac 200 tisíc poistencov.

xa

Spoločnosť MEDDI hub získala prestížne ocenenie za inováciu Správne liečení diabetici si počas Vianoc môžu dovoliť vyprážaného kapra

Z kategórie Podnikové info