16. septembra 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Vo Vysokých Tatrách sa chystajú na korunováciu kráľovnej

BRATISLAVA 16. septembra – Jedinečný wellnes komplex AquaCity Poprad bude už onedlho hostiť naraz dve nové kráľovné. Po návšteve anglickej vládkyne Alžbety spoznáme v najlepšom akvaparku pod Tatrami ďalšie korunované hlavy. V sobotu 21. septembra tohto roku o ôsmej hodine večer sa rozsvietia reflektory v tunajšej kongresovej sále na finalistky celoslovenskej súťaže Dievča leta 2013. Práve v tento skvelý večer spozná Slovensko Miss AquaCity a Miss Región Vysoké Tatry pre rok 2013. Len pred pár dňami bojovalo šestnásť adeptiek o finále o priazeň hlasujúcich na http://dievcaleta.topky.sk/ a málokto tuší, aký úžasný večer pre nich v AquaCity Poprad pripravili.

Nádherné ženy a akvapark, to je spojenie, ktoré vám dopraje skutočne horúce septembrové zážitky. Prispejú k nim aj tanečníci z Hustle Profi Team alebo breakdance skupina Outbreak. Ak by ste ešte stále mali nedostatok vzrušenia a energie, tak pre Vás Podtatranci pripravili vystúpenie superstarovskej hviezdy Dominiky Mirgovej. Jedna z mála skutočne úspešných superstar doplní kyticu talentu a krásy galavečera, rovnako ako módna prehliadka. Tu si diváci vychutnajú Factory prezentáciu show WTF topánok od Bella Poprad, o čosi viac odhalí kolekcia plaviek
Jany Jurčenko a prísľub noblesy naznačí Milada Sabolová a jej večerné šaty.

AquaCity a Región Vysoké Tatry spoznajú svoje nové kráľovné. Kto nimi bude? O to sa môžete zaslúžiť aj vy! Hlasujte za svoje obľúbenkyne na internete. Na www.missaquacity.sk môžete hlasovať za najkrajšie dievčatá v kategórii Miss AquaCity a Miss Región Vysoké Tatry. Hlasovanie je spojené so súťažou o vecné ceny, váš hlas Vám teda môže priniesť zaujímavé výhry.

Na internete ľudia hlasovali nielen o najkrajšie Dievča leta, ale mali možnosť vybrať si dievča s najkrajšími vlasmi alebo nohami. Tie najkrajšie sa dostanú do finále, ktoré budete môcť sledovať aj online na stránkach Azet.sk. V AquaCity Poprad sa dostanú ku kráľovskej korunke len dve zo Sloveniek a vy môžete byť naživo pri tom.

V prostredí termálnych bazénov, množstva vodných atrakcií a wellness špecialít vyznie krása všetkých Sloveniek. Nie nadarmo ich považujú v zahraničí za jedny z najkrajších žien na svete. A najkrajšie zo Sloveniek chodia do AquaCity v Poprade.

Do Nitry za nábytkom a kvetmi! Výstava Tradícia netradične: Ľan a konopa

Z kategórie Ostatné