23. júla 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Vitis Symphony – keď víno znie

BRATISLAVA 23. júla – Vitis Pezinok už dlhodobo spája svoje vína s umením. Po mimoriadne obľúbenom rade Vitis Galéria predstavuje novú kolekciu šiestich akostných odrodových vín s názvom Vitis Symphony, inšpirovanú láskou k hudbe.

Dobrá hudba a príjemná spoločnosť vytvárajú atmosféru, v ktorej si pohár vína vychutnáme najlepšie. Práve inšpirácia spojením hudby a vína stojí za vznikom novej kolekcie vín Vitis Symphony, ktorá ponúka šesť akostných odrôd z južnoslovenskej vinohradníckej oblasti.

Ak obľubujete biele vína, máte pri výbere hneď tri možnosti. Chardonnay poteší jemnou vôňou agátového medu, v Rizlingu rýnskom ucítite kyslastú chuť grepu a limetky, Rulandské šedé, na Slovensku vzácne pestovaná odroda, zaujme decentne korenistou vôňou a krásnou zlatožltou farbou. Medzi červenými vínami nechýba obľúbená Frankovka modrá, ktorá je vyrábaná z najrozšírenejšej a najkvalitnejšej slovenskej modrej odrody viniča či Cabernet Sauvignon s plnou a korenistou chuťou čiernej ríbezle s tmavou čokoládou. Tým, ktorí preferujú suché ružové vína, odporúčame sviežu Frankovku modrú rosé s vôňou lesného ovocia.

Elegantné fľaše s dizajnom etikiet inšpirovaných hudbou a s pečaťou Vitis Pezinok sú vybavené skrutkovými uzávermi, aby ste si mohli pohár kvalitného vína vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Prvé vína z radu Vitis Symphony z ročníka 2012 sa do predaja dostanú už v júli tohto roka.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Jedno z najstarších slovenských vinárstiev Hubert J. E. zbiera ocenenia doma i vo svete Vitis prichádza s novinkou – Bag in Box

Z kategórie Ostatné