28. novembra 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Viedenský veľtrh Aquatherm otvorí svoje brány v januári 2014

BRATISLAVA 28. novembra – Úspešné bienále „Aquatherm 2014“ sa uskutoční od 28. do 31. januára 2014 v priestoroch výstaviska Messe Wien vo Viedni. Na veľtrhu budú predstavené novinky z oblasti sanitárnej techniky, vykurovania a klimatizácie ešte predtým, ako prídu na trh. Hlavnými témami budú obnoviteľné zdroje energie a najväčšia prezentácia inovácií v rakúskej kúpeľňovej a dizajnovej oblasti.

Od 28. do 31. januára 2014 sa na výstavisku Messe Wien uskutoční veľtrh s názvom „Aquatherm 2014“, ktorý je v Rakúsku jediným odborným B2B veľtrhom svojho druhu. Toto bienále, usporiadané za podpory Reed Exhibitions Messe Wien, je renomovanou platformou na prezentáciu nových výrobkov v oblasti klimatizácie, vykurovania, sanitárnej techniky, kúpeľňového dizajnu a vybavenia. Svoje inovácie a služby tu predstaví približne 250 medzinárodných vystavovateľov v dvoch výstavných halách. „Aquatherm predstavuje ešte pred začiatkom novej stavebnej sezóny dôležité inovácie v oblasti techniky a dizajnu. Práve preto je toto jedinečné bienále pre všetkých zainteresovaných tak obohacujúce,“ povedal Johann Jungreithmair, generálny riaditeľ spoločnosti Reed Exhibitions Messe Wien. „Na tomto mieste sa stretnú experti z brandže, aby sa mohli podeliť o svoje vedomosti a skúsenosti. Zároveň majú možnosť zoznámiť sa s novinkami, ktoré uplatnia vo vlastných firmách,“ vysvetľuje Ing. Gerhard Persche, vedúc
i veľtrhov v Reed Exhibitions Messe Wien.

„Aquatherm 2014“ bude zameraný na tri kľúčové témy. Po prvýkrát bude problematike obnoviteľných zdrojov energie a ochrany životného prostredia venovaný väčší priestor. Diskutovať sa bude prevažne o alternatívnych zdrojoch, ako je biomasa, tepelné čerpadlá a solárna tepelná energia. Práve tá hrá u našich susedov čoraz dôležitejšiu úlohu, vďaka čomu sa Rakúsko môže pochváliť druhým miestom (hneď za Cyprom) v Európskom rebríčku, ktorý mapuje počet nainštalovaných solárnych panelov na obyvateľa.

Zodpovedané budú aj otázky používania a kombinácie starých a nových materiálov, s cieľom minimalizácie nákladov a maximalizácie výkonu. Treťou hlavnou témou bude klimatizácia a vetracie technológie. Okrem odbornej časti bude výstava obohatená aj o sprievodný program, v rámci ktorého sa návštevníci budú môcť zúčastniť rôznych prednášok, diskusií či súťaží. Po úspechu spoločnosti Oase-Bad, ktorá bola ocenená za inovatívne riešenia v projekte bezbariérových kúpeľní na „Aquatherm 2012“, prináša tento ročník nové výzvy na tému “dokonalý kúpeľ“. Hľadať sa budú prevratné alternatívy, ktoré zodpovedajú komfortu, bezpečnosti a udržateľnosti energie. Organizátori tentokrát mysleli aj na návštevníčky, pre ktoré vo štvrtok 30. januára pripravili špeciálnu prezentáciu priestorov v spolupráci s rakúskym vydavateľstvom WEKA.

O Reed Exhibitions
Reed Exhibitions (RX) so sídlom v Londýne je materská organizácia Reed Exhibitions Salzburg a Reed Exhibitions Messe Wien. RX je lídrom v organizácii komerčných podujatí, ktorých cieľom je spájať ponuku a dopyt na jednom mieste. V roku 2012 spoločnosť zorganizovala celkom 149 veľtrhov a vonkajších podujatí, na ktorých sa zúčastnilo viac ako 12 000 vystavovateľov.

Pre viac informácií navštívte stránku www.aquatherm.at

ax

Hotel plný tajomstiev a obchod s tajnými kódmi. Kto je zradca?! Karlovarské minerální vody s novou identitou: „Mattoni 1873″

Z kategórie Ostatné