3. decembra 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Vianočná pošta v Centrale

BRATISLAVA 3. decembra – Od 30. novembra môžu všetky deti na celom Slovensku už po štrnásty krát písať svoje želania priamo Ježiškovi, na známu adresu 999 99 JEŽIŠKO. Populárna detská akcia Vianočná pošta oficiálne odštartovala v bratislavskom nákupnom centre CENTRAL, kde sa zároveň nachádza jediná oficiálne otvorená vianočná schránka na Slovensku. Za štrnásť rokov existencie Vianočnej pošty na Slovensku poslalo svoje priania Ježiškovi už takmer 1,2 milióna detí.

Slovenská pošta v spolupráci s Centralom pripravila tento rok nezabudnuteľný zážitok pre deti i dospelých v podobe oficiálneho spustenia Vianočnej pošty. Na malých, ale aj veľkých návštevníkov čakali špeciálne vianočné pohľadnice so známou adresou 999 99 JEŽIŠKO, skvelá predvianočná atmosféra a bohatý program. Priamo na mieste mohli deti písať svoje želania Ježiškovi a hádzať pohľadnice a listy do špeciálnej vianočnej poštovej schránky, ktorá bude v Centrale umiestnená až do 24. decembra.

Od začiatku Vianočnej pošty v roku 1999 svoje priania Ježiškovi poslalo už takmer 1,2 milióna detí. Každý rok svoj priania Ježiškovi na Slovensku pošle takmer 90-tisíc detí. Tohtoročný prvý list poslalo dievčatko z Čadce už v októbri.

Viac informácií o Vianočnej pošte nájdete na:

ax

dm podporuje svojich spolupracovníkov vo využití pracovného času na dobré skutky Vianoce spájame s pomocou druhým. Ľudia na Slovensku však radi pomáhajú počas celého roka

Z kategórie Ostatné