1. júla 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Veterán rallye z Nemecka zavíta do centra Bratislavy

BRATISLAVA 1. júla – Niekedy v roku 2005 si nadšení fanúšikovia veteránov a zároveň ambiciózni manažéri z firmy Mercedes-Benz v juhonemeckom meste Ulm dali za cieľ, že zorganizujú rallye veteránov popri Dunaji, ktorá by spojila podunajské krajiny pod názvom Donau Masters. Toto predsavzatie prišlo – celkom pochopiteľne – po účasti na najslávnejšej rallye Mille Miglia v Taliansku.

„Som veľmi rád, že sa nám nemeckých partnerov podarilo presvedčiť, že Bratislava je vhodnejší koniec jednej etapy ako Viedeň. Nebolo to na začiatku ľahké, pretože Bratislavu nepoznali. Hostia si to dnes nevedia vynachváliť a väščina účastníkov sa vracia každý rok – Bratislava je pre nich vždy vrcholom rallye. Medzi účastníkmi je mnoho osobností z biznisu, kultúry a médií z Nemecka, sprevádza ich filmový štáb, takže je to pre Bratislavu výborná reklama,“ povedal Martin Sloboda, propagátor Bratislavy, konateľ MS AGENCY, s.r.o., ktorý Donau Masters do Bratislavy dotiahol a dodal: „Teší ma tiež, že po úspechu Bratislavy sa nám podarilo zmeniť trasu rallye z pravého brehu Dunaja na ľavý, teda cez Slovensko až po Štúrovo, kde v Chateau Belá majú zastávku pred cieľom na Hungaroringu v Budapešti. Takto im dokážeme ukázať ďalší krásny kus Slovenska.“

V piatok 5. júla, je tu teda Donau Masters 2013 opäť, v tradične atraktívnej zostave a tomu zodpovedajúcej atmosfére. Príďte sa pokochať 80 vzácnymi historickými autami, ktoré zaplnia od 18.15 hod. tradičný priestor pred Hotelom Carlton a SND. Nenechajte si ujsť medzinárodnú veterán rallye, ktorá prechádza Slovenskom. Obdivujte slávne značky Rolls-Royce, Triumph, Porsche, Ferrari, Jaguar, Alfa Romeo a prirodzene – Mercedes Benz. Už od 17.00 hod. začne sprievodný program rallye plniť priestor pred SND nielen fanúšikmi veteránov a ich deťmi, ale živá hudba sa postará o dobrú náladu.

Priebežný program podujatia:
Cieľ etapy Rallye 5.7. 2013: Priestor medzi Hotelom Carlton a SND.

Príchod veteránov do priestoru: – I. časť o 18,15 hod. , II. časť o 18,30 hod. Odchod veteránov z priestoru o 20,00 hod.

Štart ďalšej etapy 6.7.2013 do Budapešti.
Medzi 7.15 a 7.45 hod. výjazd z garáže Hotela Carlton a zoradenie na Mostovej ulici (od semaforu po garáž) k spoločnému štartu ďalšej etapy v smere Prievozská ulica, Vrakuňa, Most pri Bratislave.

Cieľom akcie je podpora kultúry a dobrých vzťahov v podunajských štátoch. Výťažok z rallye Donau Masters sa použije na dobročinné účely pre charitatívne organizácie v týchto štátoch.

ax

Stephen King má nového nájomného zabijaka Brutálny a nemilosrdný lov na ľudí

Z kategórie Ostatné