5. augusta 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

V lete si vo Viedni môžete vonku aj zacvičiť

BRATISLAVA 5. augusta – Vo Viedni štartuje od 5. augusta športová akcia, ktorou chce viedenská metropola motivovať svojich obyvateľov k športovej aktivite. Podujatie láka záujemcov všetkých vekových kategórií na cvičenie v meste pod šírym nebom, na verejných priestranstvách a čerstvom vzduchu. Sériu cvičení odštartuje to dnešné o 18:00 hod. na nádvorí muzeálnej štvrte Museumsquartier v centre mesta.

Cvičenia určené pre všetky vekové kategórie prebiehajú na verejných priestranstvách ako sú nádherné viedenské parky a rozľahlé námestia. Letné cvičenia v miliónovej metropole povedú profesionálni tréneri a ponúknu každý podvečer rozmanitý športový program ako body style, antara, piloxing, tai chi, sebaobrana, latino, zumba, Bollywood dance a podobne.

Netradičné športové podujatie, ktoré pripravuje viedenský športový spolok WAT už po štvrtý raz, má za cieľ povzbudiť viedenské obyvateľstvo k pohybovej aktivite, vyskúšať si aj netradičné cvičenia pod šírym nebom a v neposlednom rade motivovať cvičiacich k športovej aktivite počas celého roka. Viedenská akcia je voľne prístupná a potrvá do 18.

Viac informácií na http://sportplatz.wat.at/

ax

Sezóna motoriek a skútrov je tu. Vodiči čelia vyššiemu riziku fatálnych nehôd Dovolenková sezóna sa blíži! Ako vyrysovať telo do plaviek?

Z kategórie Ostatné