30. novembra 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

V Kauflande sa začína predaj živých vianočných stromčekov

BRATISLAVA 30. novembra – Dnes, 30. novembra 2012 sa začne s predajom živých vianočných stromčekov pred vybranými obchodnými domami Kaufland na Slovensku.

Od dnes 30.novembra si môžu zákazníci Kauflandu kúpiť svoj tohtoročný živý vianočný stromček a vyhnúť sa tak aspoň čiastočne vianočnému zhonu. Predaj začína vo všetkých Kauflandoch s výnimkou Prešova, Michaloviec, Košíc, Humenného, Spišskej Novej Vsi, Kežmarku, Starej Ľubovne, Vranova nad Topľou a Trebišova, kde sa predaj začne neskôr. Zákazníkov budeme včas informovať.

Zákazníci si môžu vybrať z spomedzi niekoľkých druhov živých stromčekov. V ponuke je smrek obyčajný, smrek sivý, borovica čierna či normandská jedľa. Stromčeky pochádzajú z Dánska, Švédska, čiastočne z Českej a Slovenskej republiky. Cena smreka je 15,90 Eur/ks, borovica stojí 24 Eur/ks. Najobľúbenejšie stromčeky – normandská jedľu standard ponúkame za 19,90 Eur/ks a normandskú jedľu premium za 39,90 Eur/ks. Výška stromčekov je od 1,5 m do 2,2 m v závislosti od druhu. Frézovanie a balenie stromčekov je spoplatnené sumou 1 Eur za každý úkon.

Predaj živých stromčekov zabezpečuje externá firma vo vyhradenom vonkajšom priestore v tesnej blízkosti obchodných domov. Otváracie hodiny sú denne od 9.00 do 21.00 h a od 19. do 23. decembra od 9.00 až do 23.00 h.

Tí, čo uprednostňujú umelý vianočný stromček, si tiež prídu na svoje. Kaufland ponúka umelé vianočné stromčeky rôznych druhov a veľkostí.

ax

Voda patrí medzi naše najvzácnejšie poklady, Kaufland ju chráni viacerými opatreniami Reťazec prenikol do virtuálneho sveta, v počítačovej hre Kaufland World prináša zábavu aj návod na zdravý jedálniček

Z kategórie Podnikové info