4. januára 2017 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

UPC štartuje nový rok s novou ponukou služieb

BRATISLAVA 4. januára 2017 – Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, odštartovala nový rok s novou ponukou internetových a televíznych služieb. Novoročná ponuka predstavuje prehľadné portfólio služieb, ktoré poskytnú zákazníkom vďaka celému radu inovatívnych funkcií, bez dodatočných nákladov, ešte bohatší užívateľský zážitok. Nová ponuka umožňuje zákazníkom, aby získali čo najviac z najmodernejších digitálnych služieb UPC, ktoré si môžu kombinovať podľa vlastných preferencií a užívať so zvýhodnenou 12 mesačnou viazanosťou.

Hlavné body novej ponuky služieb UPC sú nasledovné:

– Megasilné WiFi v cene paušálu za zvýhodnené ceny
– Viac TV zábavy a komfortu – TV Archív, Horizon HD Mediabox, videotéka MyPrime a mobilná televízia Horizon Go v cene paušálu
– Viazanosť znížená na 12 mesiacov
– Prehľadná ponuka služieb, ktorá umožňuje zákazníkom skombinovať si služby podľa vlastných preferencií, a získať zvýhodnenú cenu pri dokúpení druhej alebo tretej služby

„Spoločnosť UPC aj v novom roku pokračuje v úsilí poskytovať najmodernejšie služby, s prihliadnutím na požiadavky a predstavy zákazníkov. Preto investujeme do inovácií, ako je napríklad TV Archív, nové výkonné WiFi modemy a HD mediaboxy, či zvýšenie internetových rýchlostí, s cieľom inovovať portfólio služieb a ponúkať zákazníkom ešte viac zábavy a komfortu bez obmedzení,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC Česká a Slovenská republika Martin Miller.

Internetové pripojenie s megasilným WiFi pokryje signálom celú domácnosť
Zákazníci internetových služieb UPC získajú teraz v cene aj supervýkonný WiFi modem, ktorý hravo pokryje signálom celú domácnosť. Zákazník, ktorý si objedná pripojenie na internet s rýchlosťou od 75 Mb/s, získa prémiový WiFi modem v cene mesačného paušálu, bez poplatku za prenájom. S UPC internetom si tak môže užívať rýchle, stabilné a silné WiFi pripojenie naplno a bezstarostne, s pokrytím celej domácnosti. Navyše, teraz iba s 12 mesačnou viazanosťou.

Nová ponuka UPC internetu od januára 2017
Internet 25 Internet 75 Internet150 Internet 300
Rýchlosť prenosu dát až do 25/2 Mb/s Rýchlosť prenosu dát až do 75/6 Mb/s Rýchlosť prenosu dát až do 150/10 Mb/s Rýchlosť prenosu dát až do 300/20 Mb/s
Viazanosť iba 12 mesiacov!
Štandardný WiFi modem v cene Megasilný WiFi modem pokrývajúci signálom celú domácnosť v cene mesačného paušálu

Inovatívne funkcie UPC televízie prinášajú skutočný divácky zážitok
Súčasťou novoročnej ponuky je taktiež nová ponuka televíznych služieb, ktorú si záujemcovia môžu užívať už od 9,90 Eur mesačne. Ku každému balíčku digitálnej televízie zákazník teraz získava až štyri inovatívne funkcie, ktoré vytvárajú zo sledovania televízie skutočný zážitok. Pre sledovanie televízie v najvyššej HD kvalite každý zákazník získa Horizon HD Mediabox, pričom unikátny divácky zážitok posilní aj 7-dňový TV Archív či možnosť vybrať si spomedzi viac ako 2000 filmových a seriálových titulov vo videotéke MyPrime. Každý zákazník získa taktiež prístup k mobilnej televízii Horizon Go, s ktorou môže svoje obľúbené stanice prostredníctvom internetového pripojenia sledovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku.

Nová ponuka UPC televízie od januára 2017
Digital Entry Digital Basic Digital Exclusive
Viac ako 40 TV staníc všetkých žánrov, 8 HD staníc Viac ako 100 TV staníc všetkých žánrov, 23 v HD kvalite Viac ako 170 TV staníc všetkých žánrov, 44 v HD kvalite
Viazanosť iba 12 mesiacov!

Mesačný paušál zahrnuje:
Horizon HD Mediabox – sledujte televíziu v najvyššej kvalite
TV Archív – umožňuje pozrieť si obľúbené stanice 7 dní spätne
Videotéka MyPrime – viac ako 2000 filmov a seriálov bez obmedzenia)*
Horizon Go – sledujte viac ako 80 staníc odkiaľkoľvek na Slovensku
*Nevzťahuje sa na balíček Digital Entry

UPC v Českej a Slovenskej republike
Spoločnosť UPC patrí medzi najväčších poskytovateľov TV, internetových a telefónnych služieb v Českej republike a na Slovensku. Pre svojich zákazníkov neustále skvalitňuje svoje služby, ktoré zahrnujú televízne služby s ponukou programov všetkých žánrov vrátane staníc v HD rozlíšení, ďalej širokopásmové vysokorýchlostné pripojenie na internet a telefónne služby. Spoločnosť UPC v Českej a Slovenskej republike v obidvoch krajinách pokrýva takmer 2 milióny domácností a takmer 1 miliónu zákazníkom poskytuje viac ako 1,6 milióna služieb (údaje zahrnujú aj satelitné video služby).

Ďalšie informácie o službách UPC záujemcovia získajú na Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na webe www.upc.sk, na profile UPC na Facebooku alebo na zákazníckych strediskách.

tk

UPC: Hrozí úplný zákaz českých staníc v ponuke slovenských operátorov UPC uvádza novinku – „Rýchla SIM cez UPC“

Z kategórie Podnikové info